Szolgáltatások

Szobáink kábel tv-vel, hűtővel, klímával felszereltek, többségük balkonos. Szauna, merülődézsa, törölköző, mosoda minden vendégünk részére biztosítva. A szobaárak tartalmazzák a büféreggelit a parkolást, valamint a wifi hozzáférést a panzió teljes területén. A modern berendezésű légkondicionált szobákhoz az udvaron zárt parkoló tartozik, illetve vendégeink rendelkezésére áll egy romantikus fedett terasz.

Svédasztalos reggeli

Svédasztalos reggelivel várjuk minden nap 8-10 óra között vendégeinket.

A pulton kihelyezésre került két darálós automata kávéfőző, amely egyébként vendégeink rendelkezésére áll a reggeli idején túl is, minden nap este 8 óráig.

Reggeli elfogyasztására a teraszunk is megfelelő hely lehet, ennek igénybevételéhez a pultok tetején elhelyezett tálcákat is lehet használni, hogy a reggeli összekészítése és a teraszra történő eljuttatása gond nélkül megtörténhessen.

Reggeli

Wellness részleg

Finn szauna

A kültéren elhelyezett finn szaunánk használata előzetes időpontegyeztetés alapján lehetséges. Használatához strandtörölközőt biztosítunk.

Melegvizes dézsa

A kültéren elhelyezett melegvizes dézsánk (40 fokos vízzel) használata előzetes időpontegyeztetés alapján lehetséges. Használatához strandtörölközőt biztosítunk.

Frissítő italok

Széles választékkal rendelkezünk különféle frissítő italokból.

Felöntés

Különböző felöntések előzetes egyeztetés szerint.

Kerékpár kölcsönzés

Vendégink részére ajánljuk bicikli bérlési lehetőségünket. A kerékpárokhoz minden szükséges kiegészítővel rendelkezünk, igény esetén gyerekülést is tudunk biztosítani. A foglalási szándékot előzetesen kell jelezni, hogy biztos rendelkezzünk a kért mennyiségű kerékpárral.

Gondoltunk a gyermekekkel érkezőkre is!

Nálunk megtalálható ami általában kelleni szokott a kisgyermekek mellett, gyermek kás, fellépő, WC szűkítő, bili, gyermek étkészlet és még sorolhatnánk.

Kisállatot sajnos nem tudunk jelenleg fogadni!
Panziónk jelenleg nincs felkészülve négylábú (és egyéb kisállat) társaink fogadására. Megértésüket és türelmüket köszönjük!